Mededelingen

Geef je hond geen ontbijtkoek gezoet met Xylitol

Doet u al mee aan ons Huisdieren ZorgPlan?

Er wordt hier vlakbij gebouwd. Parkeren kan daardoor wat lastiger zijn

Gedragstherapie

Simone van der Hoeven is één van onze hondengedragsdeskundigen. Haar grote kracht is, naast het stellen van goede ‘diagnoses’, het aanpakken van gedragsproblemen op een reële en respectvolle manier.
Meestal komt ze bij u thuis om samen met u de therapie voor uw hond te bespreken.

Gwen Pieters is, naast paraveterinair, ook hondengedragsdeskundige. Bij haar kunt u een afspraak maken voor een gedragsconsult in onze praktijk, maar in uitzonderingsgevallen gaat ze ook met u naar buiten. Hoewel Gwen nog niet lang werkt als gedragsdeskundige heeft zij al vele jaren ervaring opgedaan in gedrag en opvoeding van honden, in lesgeven aan hondeneigenaren én zelf met honden werken.

Nadat u een afspraak met één van beiden gemaakt hebt, krijgt u een uitgebreide vragenlijst toegestuurd. Uw antwoorden zijn voor hun de basis om er achter te komen waar de oorzaak ligt van het probleem van uw hond.

Onze medewerkers kunnen u goed adviseren wanneer een consult bij Simone of Gwen aan te raden is of wanneer u het zelf kunt oplossen met wat tips van ons.Het is vooral belangrijk om gedragsproblemen snel aan te pakken. Hoe langer het duurt, des te hardnekkiger en des te lastiger bij te sturen.