Mededelingen

Geef je hond geen ontbijtkoek gezoet met Xylitol

Paulien Martijn is bevallen van een gezonde zoon

Er wordt hier vlakbij gebouwd. Parkeren kan daardoor wat lastiger zijn

Diergeneeskunde

We willen u de helpende hand bieden om, samen met u, uw huisdier beter te maken of gezond te houden. Respect voor het dier en een dierwaardig leven staan daarbij voor ons voorop. We maken gebruik van nieuwe apparatuur, maar doen dat met ouderwetse inzet en vakkundigheid. De jarenlange ervaring van dierenarts J.D. Römer en de frisse inbreng van dierenarts P.C.M. Martijn staan daarvoor garant.

Wij behandelen vooral veel honden en katten in onze praktijk, maar we staan ook klaar voor  uw andere gezelschapsdieren, zoals konijnen, cavia’s, ratjes of fretten.

Vragen

Met vragen kunt u ook bij onze assistentes terecht. Zowel aan de balie als telefonisch staan ze u vakkundig te woord. Als u vragen hebt die ze niet kunnen beantwoorden, weten ze meestal wel wie u wél kan helpen. Vragen die u per email stelt, worden zo mogelijk dezelfde dag beantwoord, maar als het druk is, kan het voorkomen dat het antwoord wat langer op zich laat wachten. Bij spoedeisende vragen is het dus aan te raden om te bellen of langs te komen.

Assistenteconsult

Soms is uw dier niet ziek, maar wilt u toch even langskomen voor advies of hulp. Bijvoorbeeld om de nagels te knippen, of met vragen over het gewicht. Daarom hebben we ook het assistenteconsult. U kunt bij de assistentes terecht voor gewichtscontroles en gewichtsconsulten, puppy consult, pubercheck, nagels knippen, gebitscontroles en anaalklieren legen.